• 40 749 366 403
  • contact@cremeria.ro
  • L-V: 9:00 - 18:00

Despre Noi

POVESTEA CREMERIA

Povestea produselor Cremeria începe în România, unde farmacistul Daniela Mincu, împreună cu o echipă de experți, au vrut să creeze o gamă de cosmetice din ingrediente biocompatibile cu pielea. Ambiția lor a fost de a elimina ingredientele sintetice și substanțele toxice, precum și bazele premade. Așa au apărut produsele Cremeria, create din ingrediente naturale și non-toxice.

Fiecare produs este realizat în laborator, în condiții de maximă siguranță, pentru ca tu să te bucuri de prospețimea lor. Ingredientele active inovatoare și uleiurile naturale, combinate cu măiestrie, ajută la obținerea unor rezultate cu adevărat uimitoare. Pentru că punem sănătatea pe primul loc, toate ingredientele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, având certificate de siguranță, astfel încât fiecare dintre ele să ofere cu adevărat beneficii pielii. 

Până să ajungă la varianta finală, fiecare produs trece printr-un proces complex de cercetare, astfel încât formula aleasă să fie cea mai eficientă. Pielea este prima barieră împotriva agresiunii externe și cea care oferă protecție împotriva poluanților de mediu și a radiațiilor UV. Astfel, a apărut un interes enorm pentru a folosi produse cosmetice, care sunt special concepute pentru a combate efectele nocive ale poluanților mediului asupra pielii. 

Tot pielea este și cea care reflectă oboseala și stresul la care suntem supuși zi de zi. Ingredientele active folosite de Cremeria au eficacitate dovedită în cadrul studiilor clinice. Acestea atestă faptul că produsele Cremeria protejează suprafața cutanată de acțiunea poluanților, cum ar fi metalele grele, gazele și radiațiile UV, dar și că au efect de lifting instant și fermitate.

Produsele Cremeria sunt complimentele pe care noi le facem pielii tale!

GARANȚIA CREMERIA

Produsele Cremeria sunt ambalate în tuburi airless pentru a proteja mai bine compoziția, sunt mai igienice și asigura utilizarea completa a produsului datorită mecanismului de eliminare a produsului din tub, specific tuburilor airless.

Conservantul folosit pentru fiecare produs este notificat Ecocert și conferă valabilitate 1 an.

Rezultate testate și dovedite clinic. Ingrediente acreditate Ecocert.

Puritate 100%

Pentru noi, 100% natural înseamnă puritate 100%. Și ingredientele noastre funcționează. Ele sunt umplute cu vitamine naturale, acizi grași esențiali și aminoacizi – și oferă adesea rezultate mai bune decât omologii lor sintetici, deoarece structurile moleculare au o afinitate mai apropiată de pielea sănătoasă. Oamenii de știință și inginerii chimiști au testat temeinic toate ingredientele și au asigurat cea mai înaltă calitate, siguranță și eficacitate.

Fiecare produs este realizat în laborator, în condiții de maximă siguranță, pentru ca tu să te bucuri de prospețimea lor. Ingredientele active inovatoare și uleiurile naturale, combinate cu măiestrie, ajută la obținerea unor rezultate cu adevărat uimitoare. Pentru că punem sănătatea pe primul loc, toate ingredientele folosite sunt de cea mai înaltă calitate, având certificate de siguranță, astfel încât fiecare dintre ele să ofere cu adevărat beneficii pielii. Până să ajungă la varianta finală, fiecare produs trece printr-un proces complex de cercetare, astfel încât formula aleasă să fie cea mai eficientă.

Ingredientele active folosite de Cremeria au eficacitate dovedită în cadrul studiilor clinice. Acestea atestă faptul că produsele Cremeria protejează suprafața cutanată de acțiunea poluanților, cum ar fi metalele grele, gazele și radiațiile UV, dar și că au efect de lifting instant și fermitate.

Ai intrebari?
Contactează Cremeria!

Folosește detaliile de contact de mai jos sau completează formularul alăturat și revenim cu un răspuns în maximum 24h!

  • Daniela Mincu
  • S.C. Cremeria Beauty S.R.L. | J40/6313/2015 | CUI 34558886
  • +40 749 366 403
  • contact@cremeria.ro
  • Element de listă

ABONEAZĂ-TE LA NEWSLETTER-UL NOSTRU!

FII LA CURENT CU ȘTIRILE ȘI OFERTELE CREMERIA